Synundersökning? Torra ögon?

Vi gör en grundlig synundersökning som inkluderar kontroll av ditt synfel, din samsyn samt ögonbottenbilder med hjälp av den modernaste utrustningen. Dessutom mäter vi ditt mörkerseende, 595 kr. Vi går grundligt genom hur du använder dina ögon och undersökningen tar ca 1 timme.

Du kan även välja att göra en utökad ögonhälsoundersökning som innebär att resultatet bedöms av en ögonläkare. Vid denna undersökning kan man hitta spår av ofta ärftliga ögonsjukdomar som tex maculadegeneration (gula fläcken) och grön starr långt innan man själv märker symtom.
Ögonhälsoundersökning kostar 990 kr och inkluderar ögonläkarens arvode. Vid misstänkt ögonsjukdom remitterar vi direkt till ögonläkare.

Har du problem med torra ögon eller klåda i ögonen? Vi är utbildade på TORRA ÖGON och har möjlighet att göra en analys för att utreda var problemet kommer ifrån. Vi har dessuton flera produkter som fungerar som rengöring eller behandling. Det är inte alltid ögondroppar som är den rätta behandlingen. Vi jobbar hellre på att ta bort orsaken till besvären. Välkommen att boka en tid för en ordentlig analys, 695 kr.

Kostnad för kontaktlinskontroll är 595 kr. Vid tecknande av linsabonnemang bjuder vi på varannan kontroll (var 6:e månad).

Vi utför också undersökningar till bl a körkortsintyg. Kostnad för denna är 200 kr.

Var rädd om dina ögon, boka tid för synundersökning!

Synundersökning